Chat Box
Online Members
None
Online Guests: 1
Top Posters
Labi1995
321 posts

xianmobuy
257 posts

Jonny123
257 posts

baoxiaoyuea
147 posts

elaine95
134 posts

Sebahtstian
131 posts

melting
80 posts

bert dell
77 posts

Banning
75 posts

yangxunwu
68 posts

zich. "Op de middelbare school
Forum » Forums » General Discussion
Joined: 27th Apr 2018
Rank: --
Likes 0
17th May 2018

Met 13 jaar in de competitie en 11 Nike Roshe Run Dam kenmerkende schoenen op zijn naam, is het veilig om te zeggen dat Chris Paul zijn spullen kent. "Ik doe dit al een aantal jaren en nadat ik heb geleerd over alle technologie en naarmate ik Nike Air Huarache Mujer ouder ben, wil ik nu dat mijn schoenen lager worden en direct uit de doos te dragen zijn", zegt Chris Paul. "Nu gaat alles over snelheid en tractie."

Als een van de meest betrokken atleten van Nike Roshe Run Dámské Jordan Brand bij het ontwerp- en testproces, wordt Paul gevraagd precies te zijn hoe hij zijn kenmerkende schoen wil verfijnen om het mogelijk te maken waar zijn huidige spel over gaat: agressieve snelheid, wendbare stop-and-go bezuinigingen en intelligente aandrijvingen.

Met Nike Air Presto Womens het debuut van de nieuwe CP3.XI, hier zijn Paul's vijf essenti?le elementen voor het maken van zijn perfecte basketbalschoen. Opgroeiend hadden Paul en zijn broer dezelfde favoriete Adidas Ultra Boost Mujer schoen: de Nike Adjust Force, die een verwijderbare riem had. "Ik zat in de zesde klas en mijn broer zat in de achtste klas en we hadden maar genoeg geld om één paar te kopen, dus mijn broer droeg Nike Air Max 90 Damen de juiste en ik droeg de linker", herinnert Paul zich. "Op de middelbare school speelde ik vroeger in de Nikes Steve Nash [de Nike Air Jet Flight, die ook een riem had]." Daarom heeft Paul een middenvoetriem verwerkt om de lockdown op de CP3.XI te verbeteren. Samen verminderen deze Nike Air Presto Dámské functies de beweging in de schoen om explosiviteit door zijdelingse sneden mogelijk te maken. "Ik verwacht echt het voordeel hiervan te zien in de Play-offs, waar de aanval van dit Nike Air Huarache Damen nieuwe team een ??verandering is voor Paul. Nu kan hij zijn eigen foto meer maken, terwijl hij de laatste twee seizoenen gefocust was op het maken van opnames voor andere spelers. Hierdoor Adidas Tubular Mujer kan hij vrijer zijn in zijn bewegingen. "Het grootste voor mij - vanwege de bewegingen die ik graag doe en het stop-en-gaan - zal altijd zijn om ervoor te zorgen dat de tractie omhoog loopt door Nike Air Force 1 Damen mijn teen - het is het eerste waar ik naar kijk als ik een schoen pak ," hij zegt. De buitenzool van massief rubber heeft een aangepast tractiepatroon van de visgraatstructuur dat zich uitstrekt tot boven de mediale voorvoet. Paul wil niet zeggen dat hij de snelste speler in de Nike Air Max 90 Dámské competitie is, maar hij is een van de snelste. "Als je snel bent, zal ik niet zo dicht bij je komen omdat ik weet dat je gewoon sneller gaat dan ik
Forum » Forums » General Discussion
Please login or register to reply.
Events