Chat Box
Online Members
None
Online Guests: 1
Top Posters
Labi1995
321 posts

xianmobuy
257 posts

Jonny123
257 posts

baoxiaoyuea
147 posts

elaine95
134 posts

Sebahtstian
131 posts

melting
80 posts

bert dell
77 posts

Banning
75 posts

yangxunwu
68 posts

rd 'pictogram' terloops toegepast op
Forum » Forums » General Discussion
Joined: 27th Apr 2018
Rank: --
Likes 0
14th May 2018

Tegenwoordig wordt het woord 'pictogram' terloops toegepast op alles, van online videoclips tot zoete aardappeltaarten. Bij formele definitie is een pictogram echter een 'persoon die zeer succesvol en bewonderd is' of 'algemeen bekend symbool'. De Nike Air Force 1, die debuteerde in 1982 en sindsdien heeft gediend als canvas voor kunstenaars en ontwerpers van alle soorten , onbetwistbaar bereikt deze laatste classificatie. In zijn Nike Air Max 2017 Damenveranderlijkheid is de schoen een wereldwijde Nike Air Max 90 Femme Rose straatcultuurstandaard geworden. Maar het is de fundamentele vorm Nike Air Max 2017 Femme van de Luchtmacht 1 - gedefinieerd door de maker Bruce Kilgore - Nike Air Max 2017 Dam  die de blijvende status van het pictogram heeft vergemakkelijkt.
Hier deelt Kilgore zijn herinneringen aan het oorspronkelijke ontwerpproces en zijn verbazing toen hij ontdekte dat het silhouet in feite was 'opgeblazen'.
"Het was mijn eerste basketbalschoen", merkt Kilgore op. Na de luchtmacht 1 bleef Kilgore aan veldschoenen werken. Hij cre?erde een tennis-line-up met daarin de Avenger, Adversary en Air Ace (links), evenals de Nike Air Pressure en de Air Jordan II.
Na enkele eerste ongelukjes in de productie vonden de tekeningen van Kilgore eindelijk de vorm die we vandaag kennen - dankzij een aantal wijze adviezen van een sok-voering distributeur. "Hij zei:" Ik kan die mal voor je laten maken, ik garandeer dat de Adidas Stan Smith Mujer tooling goed zal zijn, anders zal het gratis zijn ", Nike Air Max 90 Dam herinnert Kilgore zich. "Dus ik gaf hem de tekeningen, en misschien Nike Air Huarache Dam bracht hij me vijf of zes weken later een paar zolen, en ze waren perfect. Hij stelde ons voor aan de matrijzenmakers in Spanje en vervolgens werden ze door ons geleerd hoe ze veelkleurige tussenzolen moesten maken en bekerzolen. "
De Air Force 1 werd oorspronkelijk gebouwd in de VS en was de eerste Nike-schoen met instapper, een constructiemethode waarbij het bovendeel over de laatste wordt getrokken en vervolgens aan de tussenzool wordt bevestigd. "We waren net aan het leren hoe dat te doen in Exeter, [New Hampshire, thuisbasis van Nike's eerste Sports Research Lab]," herinnert Kilgore zich. Sommige hardloopschoenen werden in de buurt in Maine gemaakt, maar de Air Force 1 werd onderdeel van een productiecentrum in Water Adidas Tubular Mujer Street in Exeter, dat ook de Nike Rivaliteit Nike Free Run 3.0 Dam produceerde.
Slijtestmonsters van de Air Force 1 werden door Kilgore www.annieleibo.cz zelf aan de universiteitsspelers bezorgd, die samen met een andere collega van Nike een pick-up truck met monsters laadde en de weg opging. "We reden gewoon rond, hij kende de scholen en de mensen, ik was gewoon de ontwerper voor de rit, daar om met de atleten te praten en hun antwoorden te krijgen
Forum » Forums » General Discussion
Please login or register to reply.
Events