Chat Box
Online Members
None
Online Guests: 2
Top Posters
Labi1995
321 posts

Jonny123
257 posts

xianmobuy
257 posts

baoxiaoyuea
147 posts

elaine95
134 posts

Sebahtstian
131 posts

melting
80 posts

bert dell
77 posts

Banning
75 posts

yangxunwu
68 posts

n een nog langere lijst met kleurstellingen.
Forum » Forums » General Discussion
Joined: 27th Apr 2018
Rank: --
Likes 0
13th May 2018

Naar aanleiding van onze lijst van de Top 10 sneakers van 2017 volgens onze lezers, hebben we opnieuw de hulp van ons publiek gezocht om de veelgewaardeerde vakantie voor sneakerheads overal te vieren: Air Max Day. Ontworpen door sneakerlegende Tinker Hatfield, introduceerde Nike voor het eerst zijn Air Max-lijn in 1987. Sindsdien heeft de sportkledinggigant een overvloed aan nieuwe modellen uitgebracht, herwerkt in een nog langere lijst met kleurstellingen.

Met het vieren van de 31ste verjaardag van de Air Max lanceerde Nike eerder dit jaar de nieuwste versie: de Air Max 270, die een Air Max-eenheid Nike Air Presto Dam heeft die zich uitstrekt rond de hak van de zool Adidas ZX 750 Damen voor (je raadt het al) 270 graden. De schoen was echter niet zo Nike Air Force 1 Dam populair als we hadden verwacht toen we onze lezers vroegen wat hun favoriete Air Max-sneakers aller tijden zijn. Van de publiekslieveling "Silver Bullet" tot de blijvende Air Max 1, lees verder om erachter te komen welke silhouetten bij de meeste stemmen zijn opgeteld. Dit is niet echt een verrassing. Na een immens populair jaar in 2017 te hebben gezien, lijkt het erop dat de vraag van de 97-plusser nog steeds bloeit in 2018. Samen met het iconische origineel "Silver Bullet" is de schoen zelfs bijgewerkt en gestroomlijnd met een AM97 Ultra-revisie. Hoewel het moeilijk is om te zeggen of dit model de voorkeur zal blijven winnen bij sneakerheads, weten we alleen dat de schoen zowel IRL als Instagram blijft www.amaryllis.es domineren.
Vanwege zijn omvangrijke samenstelling is het geen Adidas NMD Damen wonder dat de Air Max 95 favoriet is in het jaar van dikke schoenen. Adidas NMD Mujer De AM95 staat bekend om zijn letterlijk golvende ontwerp en heeft een onmiskenbaar profiel dat bijna te perfect is voor het sleutelen aan Nike-ontwerpers. Van een retro "Grape" -versie, tot een bloeiende "Floral Camo" -reconstructie, er is een paar voor elk gezellig meisje. De Air Max 90 wordt vaak aangezien voor de Air Max 1 en is een klassiek silhouet. De middenzool is gebouwd met een iets ruig bovendeel en bevat de iconische Air Max-bubbel in het hielgedeelte. Eenvoudig te combineren met een trainingsbroek of -broek, het is geen wonder dat dit streetwear-element op de lijst is terechtgekomen.Ah, het origineel. De allereerste. Het archetype dat talloze Adidas Stan Smith Mujer andere modellen daarna heeft ge?nspireerd. Of het nu Adidas ZX 700 Damen wordt weergegeven in leer, nubuck of kunststoffen, het profiel Nike Air Huarache Mujer is een blijvende klassieker die in de loop der jaren weinig is veranderd. Ontworpen met rechte en gebogen lijnen, de AM1 heeft een moeiteloos organische kwaliteit die echt uniek is onder sneakers. Dit silhouet biedt de perfecte balans tussen nostalgie en moderniteit. Met zijn slanke profiel en het kenmerkende golvende ontwerp op het zijpaneel is de schoen een stille favoriet onder sneakerheads geworden. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de AM Plus een van de "donors" is geweest van een aantal verschillende Swoosh's Frankenstein-creaties, zoals deze Air Max 97 en Air Max Plus hybride. Met het onmiskenbare succes van de Air Max 97, de Air Max 98 heeft het potentieel om de volgende troon te nemen. Met een Nike Air Force 1 Mujer vergelijkbaar silhouet benadrukt de 98 een iets meer gedempte Nike Air Max 90 Damen Pink blik langs de buitenkant. Herwerkt in OG-kleurstellingen Nike Air Max 90 Dam Rosa zoals "Gundam", evenals minimalistische opties zoals "Triple White", de toekomst ziet er rooskleurig uit voor de nieuwst
Forum » Forums » General Discussion
Please login or register to reply.
Events