Chat Box
Online Members
None
Online Guests: 1
Top Posters
Labi1995
321 posts

xianmobuy
257 posts

Jonny123
257 posts

baoxiaoyuea
147 posts

elaine95
134 posts

Sebahtstian
131 posts

melting
80 posts

bert dell
77 posts

Banning
75 posts

yangxunwu
68 posts

Metcon 4 wordt geleverd in twee complem
Forum » Forums » General Discussion
Joined: 27th Apr 2018
Rank: --
Likes 0
6th Jul 2018

Deze speciale editie Nike Metcon 4 wordt geleverd in twee complementaire kleuren om aan te geven hoe dynamische duo's het beste in elkaar kunnen laten uitkomen, met name trainingspartners die elkaar helpen de zwaarste trainingsmomenten door te drukken.
Functionele Nike Air Max Classic BW Dames fitnessprofs, Nike-atleten en het echte Nike Air Odyssey Femme machtspaar Lauren Fisher en Rasmus Andersen belichamen de Nike Air Force 1 Dames kracht en het hart van een perfecte samenwerking. "Het hebben van Adidas ZX Flux Damen een relatie met iemand, niet alleen buiten de sportschool, maar ook in de sportschool, betekent dat we elkaar verantwoordelijk houden en dat we op de hoogte blijven van onze doelen", aldus Fisher.
Deze trainingsschoenen weerspiegelen deze verantwoordelijkheid en onderlinge verbondenheid door omgekeerde spiegelbeelddetails (de ene schoen is zwart terwijl de andere is wit, de ene heeft een stevige Swoosh en de andere heeft een transparante, enzovoort). Bovendien zijn de paarse en gele accentkleuren op de hiel en oogjes exacte tegenpolen op het kleurenwiel, wat inhoudt dat ze elkaar perfect aanvullen.
De speciale editie Nike Metcon 4 zal beschikbaar zijn in de maten heren (zwart) en dames (wit) op 14 februari op nike.com www.royerimprimeur.fr en bij geselecteerde retailers. De terugkeer van Nike Roshe Run Dames Serena naar grasvelden in Londen, de Serena x Air Force 1 iD Nike Air Max 90 Womens Black "Strong and Zeker "is aanpasbaar via NIKEiD met opties die premium leer, twee buitenzolen en goudkleurige accenten omvatten. Er zijn ook een op Serena ge?nspireerde S- en limited-edition brandingopties beschikbaar.
De beperkte NIKEiD-stijl is vanaf 2 juli beschikbaar op nike.com. In Noord-Amerika krijgen NikePLUS-leden exclusieve toegang tot de stijl in de Nike-app. Denk aan de Kyrie Low als een gedemocratiseerde versie van de kenmerkende serie van Kyrie Irving. Het heeft veel van dezelfde functies: Zoom-demping, onderscheidende modellering op de bovenzijde en een gebogen zooleenheid die is gebouwd voor snelle sneden. Het legt echter meer nadruk op comfort.
"Kyrie wilde dat zijn Low alles heeft wat zijn signature-gameschoenen Nike Air Max 90 Femme hebben gehad, maar is opnieuw ontworpen met een hele Nike Air Max 1 Womens dag speelcomponent", legt ontwerper Benjamin Nethongkome Nike Air Max 90 Dames Bloemen uit.
Het duidelijkst is de verschuiving in demping. Terwijl de Adidas NMD Damen Kyrie 4 een topgeladen zoomeenheid heeft (deze zit onder de voet voor onmiddellijke inschakeling), is de zoom op de lage onderkant geladen, wat zorgt voor een zachtere ervaring onder je voeten. Er zijn ook eenheden voor de hiel en de voorvoet, waarmee u optimaal kunt rijden tegen verschillende soorten oppervlakken op het veld. Een nieuw concentrisch tractiesysteem, afgeleid van de Kobe 10, maakt de gereedschappen
Forum » Forums » General Discussion
Please login or register to reply.
Events