Chat Box
Online Members
None
Online Guests: 1
Top Posters
Labi1995
321 posts

Jonny123
257 posts

xianmobuy
257 posts

baoxiaoyuea
147 posts

elaine95
134 posts

Sebahtstian
131 posts

melting
80 posts

bert dell
77 posts

Banning
75 posts

yangxunwu
68 posts

gevolg van de minimalistische beweging
Forum » Forums » General Discussion
Joined: 4th Apr 2018
Rank: --
Likes 0
31st May 2018

Mijn post vorige week refererend aan een artikel in Lower Extremity Review getiteld "De opkomst en ondergang van minimalistisch hardlopen" genereerde nogal wat commentaar. Nike Air Max 90 Dames Zwart Het artikel keek redelijk evenwichtig naar wat we als gevolg van de minimalistische beweging hebben geleerd, en het zorgt voor een interessante lezing. Een van de grote dubieuze dingen voor mij is dat de wetenschap vaak achterloopt op trends, en tegen de tijd dat we een goede wetenschap beginnen Adidas Superstar Mens te zien die de voor- en nadelen van een bepaalde trend aanpakt, is deze misschien al voorbij. Het zal de komende jaren interessant zijn om studies te zien over de effecten van maximaal opgevulde schoenen op het lichaam, want dat is de huidige trend in hardloopschoenen. Interessant artikel van de Wall Street Journal over het gebruik van loopanalyse om te helpen bij het behandelen van hardloopblessures. Hoewel het soms een beetje simplistisch en speculatief is (bijvoorbeeld de infographic die oorzaken van verschillende verwondingen Nike Air Max 90 Femme Noir beschrijft), biedt het een goed overzicht van de potenti?le waarde van loopanalyse. Als iemand die dit in een klinische omgeving heeft gedaan, zou ik het ook eens zijn met deze opmerking van Stanford-arts James Fries: "... het is te vroeg voor ganganalyse om als een wondermiddel te worden beschouwd. Nike Air Max 95 Homme De praktijk is al meer dan een decennium bezig, maar is de laatste jaren alleen maar populair geworden. "Ze hebben niet de 30-jarige studies naar de uitkomsten", zegt hij. "Ik zie ganganalyse als een hulpmiddel om te gebruiken in combinatie met andere behandelmethoden, niet noodzakelijk een gegarandeerde manier om de oorzaak van een blessure te bepalen. Het is waardevol om te kijken naar hoe een hardloper loopt, en soms onthult het iets belangrijks.
?Een bericht over "Will Run For Ice Cream" over schuldgevoel over gemiste runs. Ze Nike Air Max 2017 Femme schrijft: "Genoeg is genoeg, genoeg is genoeg - wat heb ik aan het tieren? Schuld over 'mislukte' runs, gemiste runs of gewoon in het algemeen. Niemand houdt een pistool tegen mijn hoofd en zegt - rennen of anders?!? Mijn leven, mijn carrière, niets in mijn leven hangt af van mijn looppatroon. In Nike Air Max 1 Womens  vredesnaam was het voor LEUK! "
DC Rainmaker beoordeelt de Polar M400 gecombineerde GPS- en activiteitendrijver. Hij besluit: "Over het algemeen ben ik erg onder de indruk van de M400. Polar lijkt eindelijk een passende prijs te hebben gevonden voor zijn producten (sommigen zouden zelfs kunnen zeggen dat ze het eigenlijk een beetje laag geprijsd hebben). De unit is een bijna perfecte mix van activity tracker met GPS-running horloge en dagelijks polshorloge. "Ik las onlangs een artikel over de New York Times Well Blog over een studie in het Nike Air Huarache Womens  Scandinavian Journal of Medicine & Science in Sports. De studie, door Michael Rathleff en collega's, vergeleek versterking versus rekoefeningen om plantaire fasciitis (PF) te behandelen. In een notendop, het Times-artikel meldde dat de studie versterkende oefeningen vond om superieure Nike Air Max 90 Femme Noir verbetering te bieden na 3 maanden in vergelijking met stretching, maar dat met extra tijd de stretching-groep even goed reageerde in vergelijking met de versterkende groep. De basisconclusie kan dus worden ge?nterpreteerd als zijnde dat beide interventies de symptomen op de lange termijn verbeterden, maar dat voetverstevigende oefeningen de PF-symptomen sneller verbeteren.
Toen ik een paar jaar geleden een langdurig (hoewel redelijk laaggradig) geval van fasciitis plantaris had meegemaakt, ben ik altijd nieuwsgierig wanneer ik meldingen zie van mogelijk effectieve behandelingsprotocollen voor de aandoening. Als zodanig zou ik me wat meer verdiepen in deze studie.
Forum » Forums » General Discussion
Please login or register to reply.
Events