Chat Box
Online Members
None
Online Guests: 1
Top Posters
Labi1995
321 posts

Jonny123
257 posts

xianmobuy
257 posts

baoxiaoyuea
147 posts

elaine95
134 posts

Sebahtstian
131 posts

melting
80 posts

bert dell
77 posts

Banning
75 posts

yangxunwu
68 posts

dat het nog steeds ontbrak
Forum » Forums » General Discussion
Joined: 4th Apr 2018
Rank: --
Likes 0
24th Apr 2018

De originele Zoom Terra Kiger was een van mijn eerste schoenrecensies en na het uitsnijden van v1 om beter bij mijn smaak te passen, bracht Nike een fantastische update uit in de Zoom Terra Kiger 2. Anders dan het behouden van het originele buitenzoolontwerp, waarvan ik dacht dat het nog steeds ontbrak , de schoen werd precies op de juiste manier in de tussenzool getweakt om een ??veel meer beschermende, scherpe en stabiele rit te cre?ren. Kiger 2 behield ook een licht en snel gevoel met een Nike Air Presto Womens fantastisch bovenwerk, dat nog steeds een van de beste bovendeel is waar ik ooit mijn voet in heb gestoken. Een van mijn afsluitende lijnen van mijn Kiger 2-beoordeling was: "Als ze kunnen inbellen buitenzool zonder de rest van de schoen Adidas EQT Support ADV Damen kapot te maken voor versie 3, het zou echt de beste all around lichtgewicht trailschoen op de markt zijn. "Lees hieronder om te zien hoe het uitpakte. De Kiger 2 had een van de beste bovenstukken die ik heb ooit ervaren op een schoen. Het was licht en minimaal, maar gewoon ondersteunend genoeg dat supercomfortabel was en nog steeds veel misbruik had. Er was feedback van www.joomlas.co.uk sommige mensen dat ze dachten dat de toebox een beetje oppervlakkig was. Ik persoonlijk vond dat niet het geval en had nooit problemen. De Kiger 3 gebruikt een zeer vergelijkbaar materiaal met gemanipuleerde maasopeningen in verschillende Nike Air Max 270 Femme delen van het bovendeel. Grotere gaten in de voorvoet voor betere ventilatie doen niets en het ontwerp ziet er goed uit. Maar daarna zijn er een paar veranderingen die ik niet leuk vind. Ten eerste is het gewoon niet zo nauwsluitend of precies als de Kiger 2. Het is beslist breder in de voorvoet en een grotere toebox dan v2. Daarnaast is de hielkraag veel meer opgebouwd dan v2, met meer opvulling en een dunne toonbank die meer structuur cre?ert. Het past gewoon niet zo dichtbij en comfortabel als de hiel op de Kiger 2.

Nog een laatste dingetje (maar de kleine dingen maken wel degelijk verschil), Nike Air Max 90 Essential Femme het opnieuw geslepen rubber dat ze op Kiger 2 gebruikten om de oogjes en delen van de tong te lijnen, hielp een deel van de druk van de veters af te botten en een nauwsluitende pasvorm met minder ongemak. Ik denk dat ik de Kiger Nike Air Max 90 Mujer Rosas 2-hielkraag het meest mis, en de snugger een betere pasvorm. Het naslijpsel was gewoon een leuke touch die over het algemeen hielp. Het bovenste deel van de Kiger 3 is meer een kleine afwijking van v2, maar de tussenzool en de rit zijn iets sterker veranderd. Het zou niet veel lijken; 3 extra mm stapelhoogte, en mogelijk een beetje zachtere durometer van Phylon. Het lijkt bedrieglijk veel op de Kiger 2, maar de rit is behoorlijk anders. Het voelt meer substantieel, stijver en niet zo scherp of racy als de Kiger 2. Het is veel meer beschermend en meer ondersteunend voor lange runs, maar wat ik echt leuk Nike Air Zoom Spiridon Mujer vond in de Kiger 2 was de mix van kussen- en raceschoengevoel. Die combo is nu bijna onbestaande.

De extra stapelhoogte en de buitenzool bevochtigen ook het effect van de Zoom Air-units voor mij, en dat was een van de hoogtepunten van Nike Air Presto Femme de Kiger 2. Die lichte en beschermende luchtzakken maakten echt een mooie rit op zo'n lichte schoen mogelijk.
Forum » Forums » General Discussion
Please login or register to reply.
Events