Chat Box
Online Members
None
Online Guests: 2
Top Posters
Labi1995
321 posts

Jonny123
257 posts

xianmobuy
257 posts

baoxiaoyuea
147 posts

elaine95
134 posts

Sebahtstian
131 posts

melting
80 posts

bert dell
77 posts

Banning
75 posts

yangxunwu
68 posts

ben ik het volgende
Forum » Forums » General Discussion
Joined: 4th Apr 2018
Rank: --
Likes 0
28th Apr 2018

Op basis van onderzoek dat Nike Air Max 2017 Damen de afgelopen jaren is gepubliceerd, ben ik het volgende gaan geloven over de effecten van schoeisel (of het gebrek daaraan) aan de hardloopvorm:
Mogelijke voordelen van blootsvoets lopen zijn de afgelopen jaren op grote Nike Air Max 270 Womens schaal besproken. Onzekerheid bestaat over welke schoenenstrategie op adequate wijze kinematica op blote voeten simuleert. Het doel van deze studie was om de effecten van sportschoeisel met verschillende minimalistische strategie?n op het lopen van kinematica te onderzoeken1. Blootvoets lopen is anders en geen enkele schoen repliceert perfect de toestand van de blote voeten. Blootsvoets lopen, met name op een hard oppervlak, Adidas NMD Mens vergroot de kans dat een hardloper een aanval van een middenvoet of voorvoet aanpast. Het blootsvoets lopen zal over het algemeen ook resulteren in een verhoogde paslengte en een kleinere paslengte.
2. Hardlopen in een schoen zonder demping simuleert sommige aspecten van blootsvoets lopen, maar simuleert niet noodzakelijk de conditie op blote voeten perfect. Dit kan gedeeltelijk te wijten zijn aan het Adidas ZX 750 Damen vermogen van elk type zool, zelfs een zonder demping, om de wrijving tussen de voet en de grond te verminderen en zo de afschuring van de voetzool te verminderen.
3. Het is Nike Air Max 90 Hombre onwaarschijnlijk dat het hardlopen in een "minimale" schoen met een bescheiden hoeveelheid demping erg veel van vorm zal veranderen, met name als de voet raakt. Met andere woorden, als demping met vier schoeiselomstandigheden wordt gebruikt: op blote voeten, Nike Air Max 90 Homme zachte schoenen zonder demping, zachte schoenen met dempers en standaard hardloopschoenen. 3D kinematische analyse werd uitgevoerd om de enkel- en kniehoeken te bepalen bij het begin van het contact tussen de grond en de grond, het aantal achterwaartse voetstoten, de pasfrequentie en de staplengte. De hoek van de enkel bij de voetaanslag, de staplengte en de pasfrequentie werden aanzienlijk be?nvloed door Nike Air Max TN Femme schoeiselomstandigheden bij alle loopsnelheden. De posthoc paarsgewijze vergelijkingen toonden significante verschillen tussen blootsvoets lopen en alle geschoeide situaties, evenals Nike Air Max 98 Femme tussen de onophoudelijke minimalistische schoen en beide schoenschoenomstandigheden. Het aantal achterwaartse voetstakingen was het laagst tijdens blootsvoets lopen, gevolgd door lopen met zachte schoenen zonder demping (62,9%), gewatteerde minimalistische Adidas ZX Flux Mujer (88,6%) en standaardschoenen (94,3%). Afgezien van het tonen van de invloed van de geschoeide omstandigheden op het rennen van kinematica, helpt deze studie om verschillen tussen schoeisel gemarkeerd als minimalistische schoenen en hun vermogen om op blote voeten lopen adequaat na te bootsen. Deze bevindingen hebben implicaties voor het gebruik van schoeisel dat wordt toegepast in toekomstig Nike Air Vapormax Womens onderzoek met het onderwerp van blootsvoets of minimalistisch lopen. Er is een hakmakende runner die waarschijnlijk niet naar een middenvoet- of voorvoetaanval beweegt.
Forum » Forums » General Discussion
Please login or register to reply.
Events